BUREAUprofiel

Bureau voor Stedebouw en Architectuur Wim de Bruijn is een breed werkend Rotterdams architectenbureau  dat is opgericht in 1991. Wij zijn in diverse werkgebieden actief: winkelcentra, woningbouw, stedenbouw, zorg, onderwijs en leisure. Daarnaast zijn we als interieurarchitect werkzaam voor een aantal grote instellingen. Het zit echter in ons DNA om dit werkveld continue te verbreden.

 

Wij zijn een optimistisch team dat zich in het gehele bouwproces proactief opstelt en beschikt over een Rotterdamse no-nonsense mentaliteit. Onze kracht is dat we in korte tijd de essentie van een opgave vertalen naar een goed concept.

 

We ontwerpen van stad tot stoel, waarbij onze werkwijze zeer beeldend is. We werken volledig 3d, zowel in het ontwerp als in de uitwerking. Ons bureau heeft vaak een spilfunctie in diverse processen. Duurzaamheid en circulariteit zijn in ons werk een vanzelfsprekendheid waarbij ook de haalbaarheid hoog in ons vaandel staat.

 

Ons doel tijdens de ontwerpfase is een passend antwoord te geven op ruimtelijke vraagstukken. Ons uitgangspunt hierbij is dat we in een transparante dialoog in goede harmonie met elkaar samenwerken. De ervaring leert dat een prettig proces vaak de beste resultaten geeft.

werknemers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

michelle kokkeler

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fred van bochoven